Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(2)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(2)
Filia nr 2
(1)
Autor
Durnowska Małgorzata
(2)
Próchniewicz Dorota
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kiszenie żywności
(1)
Kuchnia kaszubska
(1)
Kuchnia kresowa
(1)
Kuchnia mazowiecka
(1)
Kuchnia mazurska
(1)
Kuchnia podhalańska
(1)
Kuchnia podlaska
(1)
Kuchnia polska
(1)
Kuchnia warmińska
(1)
Kuchnia wielkopolska
(1)
Kuchnia śląska
(1)
Warzywa i owoce kiszone
(1)
Temat: miejsce
Kaszuby
(1)
Kresy wschodnie Rzeczypospolitej
(1)
Mazowsze
(1)
Mazury
(1)
Podhale
(1)
Podlasie (kraina historyczna)
(1)
Polska
(1)
Warmia
(1)
Wielkopolska
(1)
Śląsk
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(2)
Publikacja bogato ilustrowana
(2)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia nr 2
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej